E dini si do te jete e ardhmja

Ne deshirojme te stimulojme imagjinaten tuaj. Ne deshirojme qe ju te vendosni platformen interaktive PandoPad® ne te ardhmen.

I gjithe informacioni qe keni grumbulluar duke pare Star Trek do t'ju vije ne ndihme tani.

Mund te na e pershkruani me disa ose me shume fjale. Vizatojeni ate. Na e pasqyroni ne nje pikture. Mund te na tregoni se si ju e imagjinoni se do te jete e ardhmja dhe se si do t’a pershtasni platformen PandoPad® ne te.

Per kontributin tuaj krijues, te cilin do ta publikojme ne blogun tone, ne do t’ju shperblejme me bluza te stampuara PandoPad®.

Ju lutem dergoni kontrubutin tuaj ne adresen marketing@pandopad.


Komentet tuaja


  • A.B.S.
  • Stella Palace Hotel
  • Pixelcorp
  • Copacabana
  • Povijesni i pomorski muzej Istre
  • O Tours