Partneret


Partneret

Do te ishte e pamundur te arrinim qindra kliente pa patur disa partnere te mire. Ne PandoPad® ne kemi zhvilluar disa programe speciale partneriteti per distributoret, rishitesit, integruesit e sistemeve, zhvilluesit dhe agjencite e reklamave.

Nese deshironi te propozoni nje bashkepunim dhe t'i bashkoheni programit tone te partneritetit, na kontaktoni sa me shpejt ne adresen info@pandopad.com ose duke perdorur formen e kontaktit ne web.

Produktet dhe zgjidhjet PandoPad® jane bere ne bashkepunim me disa nga prodhuesit me te mire ne fushen e teknologjise.

 • ADOBE
 • MICROSOFT
 • ELO TOUCH SYSTEMS
 • HP
 • DELL
 • LENOVO
 • SAMSUNG
 • HYUNDAI
 • PANASONIC
 • LG
 • INFINITUS
 • VISION2WATCH
 • ULJANIK TESU ELEKTRONIKA
Partneret

Do te ishte e pamundur te arrinim qindra kliente pa patur disa partnere te mire. Ne PandoPad® ne kemi zhvilluar disa programe speciale partneriteti per distributoret, rishitesit, integruesit e sistemeve, zhvilluesit dhe agjencite e reklamave.

Nese deshironi te propozoni nje bashkepunim dhe t'i bashkoheni programit tone te partneritetit, na kontaktoni sa me shpejt ne adresen info@pandopad.com ose duke perdorur formen e kontaktit ne web.

Produktet dhe zgjidhjet PandoPad® jane bere ne bashkepunim me disa nga prodhuesit me te mire ne fushen e teknologjise.

 • ADOBE
 • MICROSOFT
 • ELO TOUCH SYSTEMS
 • HP
 • DELL
 • LENOVO
 • SAMSUNG
 • HYUNDAI
 • PANASONIC
 • LG
 • INFINITUS
 • VISION2WATCH
 • ULJANIK TESU ELEKTRONIKA
 • MEDIAVISION
 • City Shop
 • Istarska Županija
 • TZ Istra
 • Carpisa
 • Sport  Vision