E dini si do te jete e ardhmja

Ne deshirojme te stimulojme imagjinaten tuaj. Ne deshirojme qe ju te vendosni platformen interaktive PandoPad® ne te ardhmen.
Me shume

Zhvillimi i Marketingut DOOH

Sinjalistika dixhitale, ose DOOH(Digital Out Of Home) eshte teknologjia marketing me rritjen me te shpejte ne bote.
Me shume

Kenga e PandoPad®

Nganjehere ne jete ndodhin surpriza te bukura te cilat e kthejne punen ne nje kenge.
Me shume

Te takohesh me Kuriozitetin dhe te ndash te Bukuren

Titulli ishte slogani i PandoPad-it tone te pare. Keshtu e filluam: ne menyre poetike dhe te frymezuar.
Me shume

Prezantimi i PandoPad-it te ri

PandoPad® revolucionarizon aplikacionet e nderveprimit dixhital ne ambjentet publike.
Me shume

  • MPG
  • Applicon Tours
  • Lufthansa
  • Payallo
  • TZ Grada Svete Nedelje
  • HRG Travel Management