Raste studimi

Projektet e implementuara flasin me mire se fjalet. Shikojni ato, gjeni me te pershtatshmet per kerkesat tuaja dhe ne do te sigurohemi qe ju te jeni te lumtur qe zgjodhet PandoPad®.


Aeroporti i Dubrovnikut

Sistemi per sinjalistikat dixhitale interaktive ne nje aeroport

Dizajni dhe implementimi i nje zgjidhje per sinjalistiken dixhitale interaktive ne nje aeroport

Sektori i transportit

Shkolla e Biznesit Nottingham

Sinjalistika dixhitale interaktive si zgjidhje per nje shkolle biznesi

Sherbimet studentore ne nje institucion arsimor modern

Sektori arsimor

Microsoft

Platforme prezantimi per ekspozita tregtare dhe konferenca

Zgjidhje e sinjalistikes dixhitale interaktive per Microsoft Windays13

Ekspozita tregtare dhe konferenca

Qyteti i Rijekes

Sinjalistika dixhitale interaktive si zgjdhje per qytetaret

Qytetaret e Rijekes tani kane zgjidhjen me te avancuar te sinjalistikes dixhitale, e cila do ta beje me te lehte aksesin ne sherbimet bashkiake

Sektori i Sherbimit Publik

Banka Tregtare e Zagrebit - anetare e grupit Intesa Sanpaolo

Tregu multimedial interaktiv

Dizajni dhe implementimi i tregut multimedial interaktiv dhe sinjalistika

Sektori i Sherbimeve Financiare

Transport per Londren

Prezantim Multimedial

Prezantimi Multimedial i sistemit te transportit te Londres

Administrata dhe Sherbimi Publik

Chivas

Fushata marketing interaktive dhe argetuese ne hapesiren publike

Zhvillimi i nje loje tematike per nje prodhues pijesh alkoolike

Sektori i prodhimit

HT Eronet

Platforma marketing per pikat e shitjes te telekomunikacionit

Katalog interaktiv produkti dhe asistent dixhital per keshillim tarifor

Sektori i shitjes me pakice

A.B.S.

Platforma prezantimi per panaire dhe ekspozita

Zhvillimi i nje zgjidhje te sinjalistikes dixhitale interaktive per te lehtesuar promocionin e produkteve ne panaire tregtare

Sektori i prodhimit

Applicon Tours

Platforma e prezantimit per ekskursione

Zgjidhje per sinjalistiken dixhitale interaktive te prezantimit te ekskursioneve ditore, ofruar nga nje agjenci udhetimi

Sektori i Mikpritjes dhe Turizmit

  • HTC
  • PR Conference
  • Sport   Vision
  • Abbey Digital
  • HRG Travel Management
  • O Tours