• Instalime ne ambjente te brendshme
 • Instalime ne ambjente te brendshme
Instalime ne ambjente te brendshme

Perveç pajisjeve standarde te PandoPad, per instalime ne ambjente te brendshme, ne ofrojme opsionin e montimit te ekranit dhe njesise neper muret e brendshme. Per raste te veçanta, PandoPad mund te vendoset ne kabinete te ndertuar posaçerisht.

 • Instalime ne ambjente te brendshme
 • Instalime ne ambjente te brendshme
Instalime ne ambjente te brendshme

Perveç pajisjeve standarde te PandoPad, per instalime ne ambjente te brendshme, ne ofrojme opsionin e montimit te ekranit dhe njesise neper muret e brendshme. Per raste te veçanta, PandoPad mund te vendoset ne kabinete te ndertuar posaçerisht.

Te montuara ne xham

Per klientet qe deshirojne te montojne PandoPad-in ne vitrinen e dyqanit, ne ofrojme nje instalim te vecante, duke vendosur ekranin ne nje kornize te zbukuruar dhe duke i ngjitur siper nje flete te veçante per ta bere ekranin te ndjeshem ndaj prekjes. 

 • Te montuara ne xham
 • Te montuara ne xham
 • Te montuara ne xham
 • Te montuara ne xham
 • Te montuara ne xham
 • Te montuara ne xham
 • Te montuara ne xham
 • Te montuara ne xham
Te montuara ne xham

Per klientet qe deshirojne te montojne PandoPad-in ne vitrinen e dyqanit, ne ofrojme nje instalim te vecante, duke vendosur ekranin ne nje kornize te zbukuruar dhe duke i ngjitur siper nje flete te veçante per ta bere ekranin te ndjeshem ndaj prekjes. 

Instalime ne ambjente te jashtme
Instalime ne ambjente te jashtme

Per instalime ne ambjente te jashtme eshte e nevojshme te perdoren kabinete rezistente, te siguruara nga kompani te specializura ne kete fushe.

Instalime ne ambjente te jashtme
Instalime ne ambjente te jashtme

Per instalime ne ambjente te jashtme eshte e nevojshme te perdoren kabinete rezistente, te siguruara nga kompani te specializura ne kete fushe.

 • Pixelcorp
 • Copacabana
 • Hera
 • Hotel Lapad
 • Branimir Centar
 • Adris grupa