Une e di, ky eshte PandoPad

Ne vitin 2011, gjate ekspozites “Integrated Systems Europe” ne Amsterdam, kerkuam shume te gjenim pajisjet qe do ti pershtateshin me mire aplikacioneve te PandoPad. Por pavaresisht kerkimit, nuk mundem te gjenim raportin e duhur ndermjet pamjes, cilesise dhe çmimit. Keshtu qe vendosem te ndertonim dicka me te mire, lehtesisht te dallueshme, me nje çmim te pranueshem. Diçka per te cilen njerezit te jene ne gjendje te thone: “Une e di, ky eshte PandoPad.”

Une e di, ky eshte PandoPad
Une e di, ky eshte PandoPad
Une e di, ky eshte PandoPad

Ne vitin 2011, gjate ekspozites “Integrated Systems Europe” ne Amsterdam, kerkuam shume te gjenim pajisjet qe do ti pershtateshin me mire aplikacioneve te PandoPad. Por pavaresisht kerkimit, nuk mundem te gjenim raportin e duhur ndermjet pamjes, cilesise dhe çmimit. Keshtu qe vendosem te ndertonim dicka me te mire, lehtesisht te dallueshme, me nje çmim te pranueshem. Diçka per te cilen njerezit te jene ne gjendje te thone: “Une e di, ky eshte PandoPad.”

Elegant dhe i shndritshem

Ndertimi i nje pajisjeje elegante dhe, ne te njejten kohe, mos sakrifikimi i madhesise se nevojshme, eshte nje objektiv qe ne tashme e kemi arritur. Linja te pastra dhe detaje te dallueshme do ta bejne krenar çdo klient per PandoPadin e tij. Logoja e dallueshme e Pandopad dhe Butoni Kryesor jane objekt prestigji, i cili mund te arrihet edhe nga kompani te vogla. Eshte e pamundur te mos dallosh PandoPad ® FLOOR ose PandoPad ® KIDS.Gjithashtu do te krenoheni me ekranin prej xhami, me shkelqim dhe me nje dizenjim special te PandoPad ® WALL.

Elegant dhe i shndritshem
Elegant dhe i shndritshem
Elegant dhe i shndritshem

Ndertimi i nje pajisjeje elegante dhe, ne te njejten kohe, mos sakrifikimi i madhesise se nevojshme, eshte nje objektiv qe ne tashme e kemi arritur. Linja te pastra dhe detaje te dallueshme do ta bejne krenar çdo klient per PandoPadin e tij. Logoja e dallueshme e Pandopad dhe Butoni Kryesor jane objekt prestigji, i cili mund te arrihet edhe nga kompani te vogla. Eshte e pamundur te mos dallosh PandoPad ® FLOOR ose PandoPad ® KIDS.Gjithashtu do te krenoheni me ekranin prej xhami, me shkelqim dhe me nje dizenjim special te PandoPad ® WALL.

I Aksesueshem
I Aksesueshem

Nje nga gjerat per te cilen jemi krenare kur flitet per dizajnin e pajisjesPandoPad ® FLOOR, eshte mundesia e perdorimit te saj nga çdo person: femije, i rritur ose dikush ne karrige me rrota. Asnje ide tjeter dizajni nuk mund te permbushe keto kerkesa. Çdo pjese e ekranit eshte e aksesueshme, duke mundesuar nje perdorim me efiçent te aplikacioneve tona.

I Aksesueshem
I Aksesueshem

Nje nga gjerat per te cilen jemi krenare kur flitet per dizajnin e pajisjesPandoPad ® FLOOR, eshte mundesia e perdorimit te saj nga çdo person: femije, i rritur ose dikush ne karrige me rrota. Asnje ide tjeter dizajni nuk mund te permbushe keto kerkesa. Çdo pjese e ekranit eshte e aksesueshme, duke mundesuar nje perdorim me efiçent te aplikacioneve tona.

Ngjyrosni boten tuaj

Koha e kioskave industriale te shemtuara dhe te merzitshme ka ikur. Me nje zgjedhje te vecante te materialeve te perdoruara ne pajisjet tona, ato ofrohen ne te gjitha ngjyrat standarde, sipas deshires tuaj. Eshte koha per nje aventure: Merrni nje PandoPad te kuq, blu ose pse jo, edhe vjollce.

Ngjyrosni boten tuaj
Ngjyrosni boten tuaj
Ngjyrosni boten tuaj

Koha e kioskave industriale te shemtuara dhe te merzitshme ka ikur. Me nje zgjedhje te vecante te materialeve te perdoruara ne pajisjet tona, ato ofrohen ne te gjitha ngjyrat standarde, sipas deshires tuaj. Eshte koha per nje aventure: Merrni nje PandoPad te kuq, blu ose pse jo, edhe vjollce.

Ne ambientet tuaja

Pajisjet PandoPad mund te personalizohen sipas preferencave tuaja. Ne ofrojme nje sere opsionesh, me korniza standarde ose metalike, imitime ari ose argjendi, ose duke aplikuar nje shtrese speciale siper gjithe siperfaqes. Dizajni mund te behet sipas udhezimeve te klientit, per ta pershtatur pajisjen me identitetin e klientit dhe ambientin ku do te vendoset. Perveç pajisjeve standarde, ekranet mund te vendosen edhe ne interierin tuaj. 

 • Ne ambientet tuaja
 • Ne ambientet tuaja
 • Ne ambientet tuaja
 • Ne ambientet tuaja
 • Ne ambientet tuaja
 • Ne ambientet tuaja
Ne ambientet tuaja

Pajisjet PandoPad mund te personalizohen sipas preferencave tuaja. Ne ofrojme nje sere opsionesh, me korniza standarde ose metalike, imitime ari ose argjendi, ose duke aplikuar nje shtrese speciale siper gjithe siperfaqes. Dizajni mund te behet sipas udhezimeve te klientit, per ta pershtatur pajisjen me identitetin e klientit dhe ambientin ku do te vendoset. Perveç pajisjeve standarde, ekranet mund te vendosen edhe ne interierin tuaj. 

 • Place2Go
 • MPG
 • Gingernet
 • Effie Awards
 • ISGE