Versioni i instaluar

Ne çdo PandoPad eshte vendosur nje liçence e aplikacionit klient. Ne ofrojme liçenca per aplikacione kliente interaktive (INTERACTIVE) dhe jo interaktive (PLAYER), si dhe aplikacione per argetim. Modeli i liçencimit eshte dizenjuar per te shkallezuar lehtesisht perdorimin tuaj, duke mundesuar shtimin e liçencave te reja.

Modeli i liçencimit eshte dizenjuar per te qene i pershkallezueshem sipas modelit tuaj te biznesit, duke mundesuar shtimin e liçencave te reja.

  • HTC
  • PR Conference
  • Sport   Vision
  • Čigota
  • O Tours
  • Hrvatsko farmaceutsko društvo