Aplikacionet Standarte

Aplikacionet Standarte PandoPad jane te aplikueshme ne te gjitha vendet dhe industrite, ne menyre universale. Ato mund te perdoren individualisht ose ne kombinime me aplikacionet e tjera. Ne i kemi projektuar qe te jene nje baze e jashtezakonshme per menaxhuesit e permbajtjeve dhe lehtesisht te administrueshem.

Aplikacionet interaktive dhe jo interaktive te PandoPad jane dizenjuar per informacion, komunikim dhe argetim. Ju mund ti perdorni ato siç jane, ose mund ti personalizoni sipas linjes tuaj te identitetit. 

  • Jama Baredine
  • Zagrebački Velesajam
  • Povijesni i pomorski muzej Istre
  • Anuga
  • Sinergija
  • Revitas 2