Menaxhimi i permbajtjes (CMS)

Çdo PandoPad vjen me aplikacionin e avancuar te menaxhimit te permbajtjes, PandoPad Menaxher ®, i cili mund te aksesohet nga çdo browser, ne çdo pajisje, si psh: kompjuter, laptop, tablet apo edhe telefon (Smart Phone).

Menaxhimi i permbajtjes eshte celesi i suksesit te projekteve te Sinjalistikave Dixhitale. Pa permbajtje te pasur dhe te azhornuar, zgjidhja juaj per Sinjalistikat Dixhitale do te behet shpejt jo terheqese per perdoruesit dhe, nese humbisni njehere vemendjen e tyre, do te jete shume e veshtire per ta rifituar ate.

Bazuar ne eksperiencen tone, zakonisht klientet mundohen te shmangin pergjegjesine e menaxhimit te permbajtjeve te tyre. Ata tentojne ta transferojne kete pergjegjesi tek agjencite apo ofruesit e zgjidhjeve dhe arsyeja me e madhe per kete, eshte eksperienca e veshtire me sistemet e meparshme te menaxhimit te permbajtjes.

Per kete arsye, ne u perpoqen te dizenjonim aplikacionin PandoPad® Manager, per ta bere menaxhimin e permbajtjes sa me te thjeshte dhe praktik, pa sakrifikuar asnje funksionalitet te avancuar apo aksesimin ne çdo kohe e nga çdo vend.

  • Infoarena
  • MPG
  • Effie Awards
  • Betallo
  • Podravka
  • Sixteen