Aplikacionet Standarte
Aplikacionet Standarte PandoPad jane te aplikueshme ne te gjitha vendet dhe industrite, ne menyre universale. Ato mund te perdoren individualisht ose ne kombinime me aplikacionet e tjera. Ne i kemi projektuar qe te jene nje baze e jashtezakonshme per menaxhuesit e permbajtjeve dhe lehtesisht te administrueshem.

Aplikacionet e Personalizuara
Per ta bere PandoPad te pershtatshem per te per permbushur kerkesat specifike te disa industrive apo perdoruesve, ne kemi zhvilluar dhe vazhdojme te zhvillojme nje pakete me aplikacione specifike, me ane te se ciles eshte i mundur integrimi me aplikacionet baze, bazat e te dhenave apo aplikacione te tjera per menaxhimin e permbajtjeve.

Versioni i instaluar
Ne çdo PandoPad eshte vendosur nje liçence e aplikacionit klient. Ne ofrojme liçenca per aplikacione kliente interaktive (INTERACTIVE) dhe jo interaktive (PLAYER), si dhe aplikacione per argetim. Modeli i liçencimit eshte dizenjuar per te shkallezuar lehtesisht perdorimin tuaj, duke mundesuar shtimin e liçencave te reja.

Menaxhimi i permbajtjes (CMS)
Çdo PandoPad vjen me aplikacionin e avancuar te menaxhimit te permbajtjes, PandoPad Menaxher ®, i cili mund te aksesohet nga çdo browser, ne çdo pajisje, si psh: kompjuter, laptop, tablet apo edhe telefon (Smart Phone).

 

  • Jacobs Creek
  • Cavendish School
  • Zagrebački Velesajam
  • PBZ LEASING
  • Pickbox
  • Anuga